mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw

mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw heeft in 2014 het kantoor opgericht. Zijn proces- en adviespraktijk richt zich op ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Voordien heeft Mr. Van der Leeuw ruime werkervaring opgedaan bij twee gerenommeerde advocatenkantoren en een juridisch advieskantoor in Limburg.
Onderneming, arbeid, huur, gezin en faillissement zijn speerpunten in de proces- en adviespraktijk van mr. Van der Leeuw. Hij nodigt u van harte uit om vrijblijvend met hem te sparren over uw juridische vragen. Daarbij kunt u rekenen op een laagdrempelige en persoonlijke benadering.

r.vanderleeuw@leeuwadvocatuur.nl

Mw. mr. A.W.M. Mans

A.W.M. (Diana) Mans voldoet aan de specialisatievereisten van de Raad voor Rechtsbijstand op het gebied van personen- en familierecht. Ook heeft zij een opleiding tot Mediator gevolgd bij de Merlijn Groep. Zij houdt zich onder andere bezig met zorg/-contactregelingen, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag, echtscheiding, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en afstamming. Tevens is zij gespecialiseerd in jeugdrecht en staat zij minderjarigen bij inzake strafzaken en gesloten plaatsingen.

Mr. Mans houdt zich daarnaast ook bezig met arbeidsrecht, huurrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Behalve haar jarenlange ervaring in de advocatuur heeft mr. Mans ook ruime werkervaring in het bedrijfsleven als Legal Counsel bij een telecomprovider. Tevens heeft zij zich ingezet als bestuurslid bij de Jonge Balie Roermond van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Mr. Mans beschikt over inlevingsvermogen, kiest voor een persoonlijke benadering en zet zich in voor uw zaak.

d.mans@leeuwadvocatuur.nl