Ondernemingsrecht

Van der Leeuw Advocatuur vervult met genoegen de rol van sparringpartner voor ondernemers, ongeacht of u doorgewinterd bent in het ondernemingslandschap of een ambitieuze startup runt. Het tijdig raadplegen van juridisch advies is voor ons van essentieel belang, omdat dit kan bijdragen aan het voorkomen van tijdrovende en kostbare gerechtelijke procedures.

Onze expertise op het gebied van ondernemingsrecht omvat een breed scala aan diensten, waarbij we zowel adviseren als procederen. Van der Leeuw Advocatuur staat u bij in zaken betreffende bestuurdersaansprakelijkheid, faillissementskwesties (waaronder de uitwinning van zekerheidsrechten zoals hypotheekrecht of pandrecht), en overeenkomsten van opdracht en aanneming van werk. Daarnaast bieden we uitgebreide ondersteuning bij geschillen met overheidsinstanties, waarbij we streven naar optimale oplossingen voor onze cliënten.

Een ander belangrijk aspect van onze praktijk is de incasso van vorderingen en het voeren van verweer tegen dergelijke claims. Van der Leeuw Advocatuur begrijpt dat een effectief debiteurenbeheer van vitaal belang is voor de financiële gezondheid van uw onderneming. Wij treden op met vastberadenheid en expertise om uw belangen te behartigen in incassoprocedures.

Bovendien nemen wij het opstellen en toetsen van contracten serieus, aangezien goed geformuleerde contracten de basis vormen voor succesvolle zakelijke transacties. Onze juridische dienstverlening is gericht op het waarborgen van duidelijke en rechtsgeldige contracten die de belangen van onze cliënten beschermen.

Van der Leeuw Advocatuur begrijpt dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden wij advies en bijstand op maat die is afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie. Vertrouw op onze ervaring en betrokkenheid om u te begeleiden door de complexe juridische aspecten van het ondernemingsrecht en om uw onderneming te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Kortom, kies Van der Leeuw Advocatuur als uw juridische partner in ondernemingsrecht, waarbij wij streven naar preventief advies en doortastende bijstand om uw onderneming te beschermen en te laten floreren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van der Leeuw Advocatuur.

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Meer informatie?

Contact opnemen