Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een complex en veelomvattend rechtsgebied waarbij diverse aspecten kunnen leiden tot geschillen tussen werkgevers en werknemers. Bij Van der Leeuw Advocatuur begrijpen we de nuances van het arbeidsrecht en staan we klaar om werkgevers en werknemers bij te staan in uiteenlopende situaties. Onze expertise strekt zich uit van het efficiënt oplossen van arbeidsconflicten tot het voeren van gerechtelijke procedures indien nodig.

Een effectieve manier om tot een snelle en praktische oplossing te komen, is vaak het opstellen van een vaststellingsovereenkomst tussen de betrokken partijen. Van der Leeuw Advocatuur heeft ruime ervaring in het begeleiden van dit proces om ervoor te zorgen dat beide partijen tot overeenstemming komen.

In onze dagelijkse praktijk behandelen we een breed scala aan arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder ontslagprocedures, reorganisaties, langdurige ziekte, loondoorbetaling, disfunctioneren en kwesties met betrekking tot het relatiebeding en concurrentiebeding. We begrijpen dat elke zaak uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak. Onze advocaten streven ernaar om de belangen van onze cliënten te behartigen.

Daarnaast bieden wij diensten aan voor het opstellen en toetsen van arbeidsovereenkomsten en reglementen. Het is van essentieel belang dat deze documenten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving om juridische complicaties in de toekomst te voorkomen. Van der Leeuw Advocatuur zorgt voor gedegen juridisch advies om ervoor te zorgen dat arbeidsovereenkomsten en reglementen zorgvuldig worden opgesteld en de belangen van alle betrokken partijen behartigen.

Kortom, bij Van der Leeuw Advocatuur streven we ernaar om op een proactieve en professionele manier om te gaan met arbeidsrechtelijke kwesties, waarbij we altijd streven naar de beste oplossing voor onze cliënten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van der Leeuw Advocatuur.

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Meer informatie?

Contact opnemen