Van der Leeuw Advocatuur

Met een breed netwerk van mensen in het binnen- en buitenland staat Van der Leeuw Advocatuur garant voor de hoge graad van dienstverlening op basis van deskundigheid en specialisatie. De deskundigheid wordt jaarlijks door cursussen bevorderd. Het team is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Ook is het team onderworpen aan het tuchtrecht van de NOvA.

Daarnaast heeft Van der Leeuw Advocatuur een interne klachtenregeling. Op alle door ons kantoor aanvaarde opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij HDI Global SE voldoet aan alle eisen van de NOvA met een verzekerde som van € 500.000,-.

Advocaten en juristen

Van der Leeuw Advocatuur - Team

mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw

De heer mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw heeft in 2014 het kantoor opgericht.

De heer mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw heeft in 2014 het kantoor opgericht. Zijn proces- en adviespraktijk richt zich op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Voordien heeft mr. Van der Leeuw ruime werkervaring opgedaan bij twee gerenommeerde advocatenkantoren en een juridisch advieskantoor in Limburg. Bovendien heeft hij met goed gevolg de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht voltooid.

Onderneming, arbeid, huur, gezin en faillissement zijn speerpunten in de proces- en adviespraktijk van mr. Van der Leeuw. Hij nodigt u van harte uit om vrijblijvend met hem te sparren over uw juridische vragen. Daarbij kunt u rekenen op een laagdrempelige en persoonlijke benadering.

De heer mr. Van der Leeuw heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht;
- Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registratie is mr. Van der Leeuw verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Van der Leeuw Advocatuur - Team

mw. mr. D. (Dielke) Klinkers

Mevrouw mr. D. (Dielke) Klinkers volgde de masters Strafrecht en Privaatrecht.

Mw. mr. D (Dielke) Klinkers volgde de masters Strafrecht en Privaatrecht. Met de brede kennis die zij daarmee heeft verworven, treedt mr. Klinkers in én buiten rechte op in civiele kwesties. In het bijzonder gaat haar aandacht uit naar het personen- en familierecht, verbintenissenrecht en huurrecht.

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn kenmerkend voor mr. Klinkers. Als advocate spant ze zich tot het uiterste in om uw belangen te behartigen en uw juridische vragen te beantwoorden. Hierbij gaat zij altijd resultaatgericht te werk.

mw. bc. J.A.M. (Juliëtte) Sampers

Mevrouw bc. J.A.M. (Juliëtte) Sampers is sinds 2020 als jurist verbonden aan Van der Leeuw Advocatuur.

Mevrouw bc. J.A.M. (Juliëtte) Sampers heeft een brede opleidingsachtergrond.

Na haar studie rechten bekwaamt zij zich verder in het civiele recht, waarbij het erfrecht speerpunt vormt. Sinds 2020 is mevrouw bc. Sampers als jurist verbonden aan Van der Leeuw Advocatuur.

Binnen haar civielrechtelijke proces- en adviespraktijk, adviseert en procedeert zij efficiënt en doeltreffend. Met kennis en deskundigheid staat zij u graag terzijde.

Secretariaat

R.M.F. (Renate) Lutjens

Renate is sinds 2023 als secretaresse verbonden aan Van der Leeuw Advocatuur.

Renate fungeert binnen ons kantoor als secretaresse. Zij streeft ernaar u telefonisch goed van dienst te kunnen zijn. Daarbij heeft Renate oog voor de mens achter het dossier. Voor praktische vragen over ons kantoor en voor het plannen van een afspraak kunt u bij haar terecht.

Manal Azzaoui

Manal studeert rechten aan de Zuyd Hogeschool te Sittard en is na haar stage bij ons kantoor in dienst getreden als secretaresse.

Manal studeert rechten aan de Zuyd Hogeschool te Sittard en is na haar stage bij ons kantoor in dienst getreden als secretaresse. Voor praktische vragen over ons kantoor en voor het plannen van een afspraak kunt u bij haar terecht.