Van der Leeuw Advocatuur

Met een breed netwerk van mensen in het binnen- en buitenland staat Van der Leeuw Advocatuur garant voor de hoge graad van dienstverlening op basis van deskundigheid en specialisatie. De deskundigheid wordt jaarlijks door cursussen bevorderd. Het team is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Ook is het team onderworpen aan het tuchtrecht van de NOvA.

Daarnaast heeft Van der Leeuw Advocatuur een interne klachtenregeling. Op alle door ons kantoor aanvaarde opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij HDI Global SE voldoet aan alle eisen van de NOvA met een verzekerde som van € 500.000,-.

Advocaten

Van der Leeuw Advocatuur - Team

mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw

De heer mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw heeft in 2014 het kantoor opgericht.

De heer mr. R.A.J. (Rob) van der Leeuw heeft in 2014 het kantoor opgericht. Zijn proces- en adviespraktijk richt zich op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Voordien heeft mr. Van der Leeuw ruime werkervaring opgedaan bij twee gerenommeerde advocatenkantoren en een juridisch advieskantoor in Limburg. Bovendien heeft hij met goed gevolg de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht voltooid.

Onderneming, arbeid, huur, gezin en faillissement zijn speerpunten in de proces- en adviespraktijk van mr. Van der Leeuw. Hij nodigt u van harte uit om vrijblijvend met hem te sparren over uw juridische vragen. Daarbij kunt u rekenen op een laagdrempelige en persoonlijke benadering.

De heer mr. Van der Leeuw heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht;
- Insolventierecht (faillissement en WSNP);
- Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning);
- Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is mr. Van der Leeuw verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Van der Leeuw Advocatuur - Team

mr. M.M.A.F.C. (Martijn) Lienaerts

De heer mr. M.M.A.F.C. (Martijn) Lienaerts heeft een brede opleidingsachtergrond.

De heer mr. M.M.A.F.C. (Martijn) Lienaerts heeft een brede opleidingsachtergrond. Na zijn studie rechten aan de Universiteit Maastricht, volgde hij de masters European Law School en Recht Arbeid en Gezondheid. Al deze opleidingen heeft hij met goed gevolg voltooid. Sinds 2010 is mr. Lienaerts werkzaam als advocaat in de advocatuur en heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de vele facetten van het recht. Zowel binnen als buiten Limburg.

Naast zijn advies- en procespraktijk, richt mr. Lienearts zich met name op het asielrecht, sociaal zekerheidsrecht, (algemeen) verbintenissenrecht, erfrecht en bestuursrecht. Met brede interesse en deskundigheid staat hij u terzijde.

De heer mr. Lienaerts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Asiel- en vluchtelingenrecht;
- Bestuursrecht;
- Erfrecht.

Op grond van deze registratie is mr. Lienaerts verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Van der Leeuw Advocatuur - Team

mw. mr. D. (Dielke) Klinkers

Mevrouw mr. D. (Dielke) Klinkers volgde de masters Strafrecht en Privaatrecht.

Mw. mr. D (Dielke) Klinkers volgde de masters Strafrecht en Privaatrecht. Met de brede kennis die zij daarmee heeft verworven, treedt mr. Klinkers in én buiten rechte op in civiele kwesties. In het bijzonder gaat haar aandacht uit naar het personen- en familierecht, verbintenissenrecht en huurrecht.

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn kenmerkend voor mr. Klinkers. Als advocate spant ze zich tot het uiterste in om uw belangen te behartigen en uw juridische vragen te beantwoorden. Hierbij gaat zij altijd resultaatgericht te werk.

Secretariaat

Manal Azzaoui

Manal studeert rechten aan de Zuyd Hogeschool te Sittard en is na haar stage bij ons kantoor in dienst getreden als secretaresse.

Manal studeert rechten aan de Zuyd Hogeschool te Sittard en is na haar stage bij ons kantoor in dienst getreden als secretaresse. Voor praktische vragen over ons kantoor en voor het plannen van een afspraak kunt u bij haar terecht.