Bestuursrecht

Wanneer u het niet eens bent met een besluit van de overheid, staan er verschillende mogelijkheden tot uw beschikking om hier tegenin te gaan. Een effectieve stap in dit proces is het indienen van een bezwaarschrift. De situaties waarin een bezwaar kan worden ingediend, zijn divers en omvatten onder andere besluiten van instanties zoals de Arbeidsinspectie, de Voedsel- en Warenautoriteit, of de gemeente. Deze besluiten kunnen variëren van het opleggen van boetes of maatregelen tot het weigeren van vergunningen, handhavingsmaatregelen met bestuursdwang, of het niet toekennen, intrekken, of terugvorderen van bijstandsuitkeringen op grond van de Participatiewet.

Van der Leeuw Advocatuur begrijpt de complexiteit van het bestuursrecht en kan optreden als uw gemachtigde om uw belangen effectief te behartigen. Onze ervaren advocaten zijn bekend met de diverse facetten van het bestuursrecht en zullen zich inzetten om ervoor te zorgen dat uw bezwaar op een grondige en juridisch onderbouwde wijze wordt behandeld.

Ons team is bedreven in het vertegenwoordigen van cliënten bij bezwaarprocedures en het streven naar een positieve uitkomst. Door onze diepgaande kennis van het bestuursrecht kunnen wij de specifieke details van uw zaak analyseren en strategieën ontwikkelen die aansluiten bij uw individuele situatie.

Of het nu gaat om het aanvechten van een boete, het verdedigen van uw belangen bij vergunningskwesties, of het bepleiten van uw zaak in het kader van de Participatiewet, Van der Leeuw Advocatuur staat paraat om u met toewijding en professionaliteit bij te staan. Neem contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw bezwaarproces binnen het bestuursrecht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van der Leeuw Advocatuur.

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Meer informatie?

Contact opnemen