Faillissement / WSNP / schulden

Faillissement / WSNP / schulden

Financiële problemen kunnen voor ondernemers een complexe en verwarrende periode met zich meebrengen. Wanneer u te maken heeft met faillissement, de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) of andere schuldengerelateerde kwesties, biedt Van der Leeuw Advocatuur gespecialiseerde juridische bijstand om helderheid te verschaffen in deze turbulente situatie.

Als ondernemer in financieel zwaar weer is het niet altijd eenvoudig om de juiste koers te bepalen. Ons kantoor begrijpt de uitdagingen waar u mee te maken heeft en beschikt over diepgaande kennis van het faillissements- en ondernemingsrecht om perspectief te bieden. Van der Leeuw Advocatuur staat voor u klaar om mogelijkheden te verkennen en oplossingen te creëren die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Indien uw loon, uitkering of vakantiegeld in beslag is genomen, of als u geconfronteerd wordt met faillissement of schuldsanering, biedt Van der Leeuw Advocatuur deskundige begeleiding bij het vinden van passende oplossingen. De mogelijkheden zijn divers, en wij adviseren u graag vrijblijvend over zaken zoals de beslagvrije voet, sanering van schulden, het indienen van een verzoek tot toelating in de schuldsaneringsregeling, of het voorstellen van een faillissementsakkoord in geval van faillissement.

Het begrijpen van de beslagvrije voet is essentieel bij financiële uitdagingen, en wij streven ernaar om u hierin volledig te ondersteunen. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het succesvol aanpakken van schulden en kunnen we u begeleiden bij het verkrijgen van toelating tot de schuldsaneringsregeling. In geval van faillissement bieden we professionele begeleiding bij het opstellen en aanbieden van een faillissementsakkoord, waarbij we streven naar een haalbare oplossing voor alle betrokken partijen.

Kortom, Van der Leeuw Advocatuur is uw betrouwbare partner in juridische bijstand bij faillissement, WSNP en schuldengerelateerde kwesties. Laat ons uw gids zijn in deze uitdagende tijden en vertrouw op onze expertise om u te helpen bij het vinden van passende oplossingen voor uw financiële vraagstukken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van der Leeuw Advocatuur.

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Meer informatie?

Contact opnemen