Personen- en familierecht

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is een rechtsgebied dat een diepgaande invloed heeft op belangrijke aspecten van uw leven, zoals uw relatie, vermogen en de zorg voor uw kinderen. Het omvat niet alleen juridische, maar ook financiële kwesties die van cruciaal belang zijn. Van echtscheidingen tot de ontbinding van geregistreerde partnerschappen, de verdeling van huwelijksgoederengemeenschappen tot het afhandelen van huwelijkse voorwaarden, en van de beëindiging van samenwoning tot geschillen over kinderalimentatie, partneralimentatie, ouderlijk gezag, contactregelingen en afstamming – het personen- en familierecht beslaat een breed scala aan zaken.

Van der Leeuw Advocatuur staat paraat om u te begeleiden en te ondersteunen in deze vaak gevoelige en complexe aangelegenheden. Als specialist op het gebied van personen- en familierecht bieden wij niet alleen advies, maar ook praktische oplossingen. Onze dienstverlening omvat onder meer het opstellen van ouderschapsplannen en echtscheidingsconvenanten, waarmee we streven naar heldere en rechtsgeldige documenten die de basis vormen voor een soepele afwikkeling van juridische zaken.

Na een echtscheiding ontstaan vaak discussies over ouderlijk gezag en de omgang met kinderen. Hierbij kunnen derden, zoals Bureau Jeugdzorg (of de gecertificeerde instelling) en de Raad voor de Kinderbescherming, betrokken raken. In sommige gevallen kan een kind zelfs onder toezicht worden gesteld of uit huis worden geplaatst. Van der Leeuw Advocatuur begrijpt de complexiteit van deze situaties en is gespecialiseerd in het bieden van juridisch advies, het opstellen van convenanten en ouderschapsplannen, en indien nodig, het voeren van gerechtelijke procedures.

Onze focus ligt op het beschermen van de belangen van onze cliënten en het vinden van duurzame oplossingen voor hun juridische kwesties. Of u nu advies nodig heeft over alimentatie, ouderlijk gezag of andere familierechtelijke zaken, Van der Leeuw Advocatuur staat klaar om u te begeleiden met expertise en betrokkenheid.

Kortom, kies Van der Leeuw Advocatuur als uw vertrouwde partner in personen- en familierecht. Wij zijn hier om u te ondersteunen, te adviseren en zo nodig te procederen, met als doel een evenwichtige en juridisch solide afhandeling van uw persoonlijke en familierechtelijke aangelegenheden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Van der Leeuw Advocatuur.

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Meer informatie?

Contact opnemen