Ga naar hoofdinhoud

Functieomschrijving vacature secretariaat

In de functie van secretarieel medewerker bied je volledige secretariële ondersteuning en draag je zorg voor continue dienstverlening aan de advocaten. De werkzaamheden voor de vacature secretariaat bestaan onder andere uit:

  • Secretariële taken: fysiek en digitaal dossierbeheer, postverwerking, uitwerken correspondentie en dictaten, agendabeheer en afsprakenplanning, telefoonbeheer, termijnbewaking, declaratiebeheer;
  • Ondersteunende taken: ontvangst cliënten, kopiëren, archiveren.

Vaardigheden en kwalificaties

  • Aantoonbare ervaring en kennis van bedrijfsmatige administratieve handelingen, bij voorkeur binnen de advocatuur;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Automatiseringskennis (Microsoft 365 alsmede overige relevante (administratieve) softwareprogramma’s);
  • Dienstverlenend, denkt mee en handelt proactief;
  • Accuraat, organisatorisch sterk en in het bezit van verantwoordelijkheidsgevoel.

Van der Leeuw Advocatuur

Van der Leeuw Advocatuur is een advocatenkantoor gelegen aan de Willem II Singel 76 te Roermond. Ons team bestaat uit twee advocaten, een juriste en een secretariaat. Onze rechtsbijstand richt zich op ondernemers en op particulieren. Van der Leeuw Advocatuur voert een algemene rechtspraktijk waarbij het accent op het civiele recht ligt. We staan voor een laagdrempelige persoonlijke benadering en deskundig juridisch advies tegen een redelijk tarief.

Solliciteren?

Wij nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen. Je kunt jouw sollicitatie (bestaande uit brief inclusief curriculum vitae) per e-mail richten aan de heer mr. R.A.J. van der Leeuw (r.vanderleeuw@leeuwadvocatuur.nl) onder vermelding van “Vacature secretariaat 2024”. De sollicitatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.

De selectieprocedure zal plaatsvinden in de periode maart– april 2024.  Indien de sollicitatie aanleiding vormt voor een kennismaking, dan verneem je daaromtrent op korte termijn.

Voor meer informatie over deze vacature kan telefonisch (+31 (0)475-769190) en per-mail (r.vanderleeuw@leeuwadvocatuur.nl) contact worden opgenomen met de heer mr. R.A.J. van der Leeuw.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Laat een reactie achter